Oct 18, 2008

Tupsunupsu

Nädal aega on nüüd piiga lihtsalt olnud. Mitte midagi kasulikku teinud ei ole! :D
Koplis ninnunännutan teda peaaegu iga päev.´

Aga ma olen segaduses. See hobusekarja käitumine on väga arusaamatu. Ma ei ole selle 8 aasta jooksul veel midagi sellist näinud.
Iga päev on erinev hobune karjast välja visatud. See on ilmselga, et karjajuht on Big Doll. Eks tal see ülbe iseloomukene on kasuks tulnud ;) . Ja vahet on need 5 hobust 3ks jagunenud - Kalla ja Doll, Winnu ja Sara, ning Tigris on siis üksinda.
Samas Kalla rändab ühe hobuse juurest teise. ta on ikka päris tihti Tigrisega koos.:) Õnneks. Tigris meil ju nõrgakene ja karjast pekstakse ta kohe välja. Oma vanas kodus oli tal samamoodi. Kahju kohe temast.

Karja peksukotid on Tigris ja Winnerdance. Winnu oskab õnneks vastu ka hakata.

Ei tea mis nende loomakeste peas toimub, et ei saa rahulikult karjas oldud...

1 kommentaari:

Lili said...

Kui karjas on paaritu arv hobuseid, siis tihti juhtubki nii, et see, kes paarilist ei leia, on karjast eemale tõugatud, sellepärast on tegelikult alati parem, kui karjas on paaris arv loomi, kui keegi kedagi isegi ei salli, siis kellegi ikka leiab, kelle külje all olla;) Samas paaritu arv karja on alati parem, kui üksi olla:) Ära üldse muretse nende karjakäitumise pärast, nemad käituvad enda instinktidele vastavalt ja ei ole seetõttu õnnetud:P